GG ПОДКАСТ S07E25: It Takes Two, Magic: Legends, Future Games Show

IT.mk редакција

во гејминг

Во новата епизода на омилениот гејминг поткаст фокусот е на куп видеоигри. Вообичаено покрај видеоигрите Гораст, Данко, Бобо и Паци допираат куп супер интересни теми. Најинтересната игра оваа епизода е It Takes Two која Бобо и Гораст ја „убија“ од играње минатата недела.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии