GG PODKAST S07E10: Рецензија на ASUS ROG Strix G17, 3060Ti review, Immortals Fenyx Rising

Помалку игри и повеќе хардвер е она што може да го видиме во оваа епизода. Сепак има и доволно игри на почетокот на епизодата за да им биде интересна на сите. Епизодата започнува со Cyberpunk 2077 и уште неколку најави за други игри. По ова следи најавата и краткиот преглед за Nvidia 2060 Ti, и веднаш по ова е главната тема на епизодата преглед на ASUS ROG Strix G17 гејминг лаптопот.

Сите кои ги сакаат игри може да ја видат новата игра на Ubisoft, Immortals Fenyx Rising и новата Spider-man видеоигрa Miles Morales.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии