GG PODKAST S07E05: Наум Михајловски од Furious Avocado (Tie Dye), Watch Dogs: Legion, Wild Rift

Нова „епизода“ на GG PODKAST, овој пат Halloween епизода со маски. Епизодата започнува со Blizzard и неколку вести за World of Warcaft. Покрај ова во епизодата има простор и за Cyberpunk 2077, Wild Rift, LoL светско, новата компанија за друштвени игри на Крис Медсен.

Сепак главна тема на емисијата е Tie Dye, и интервјуто со Наум Михајловски од Furious Avocado.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии