GG PODKAST S07E03: Assassin’s Creed Valhalla, Call of Duty: Black Ops Cold War, Playstation 5 UI

Новиот UI на PlayStation 5 требаше да биде главна тема на оваа епизода на подкастот, ама игрите кои излегуваат наскоро сепак се супер забавни и популарни, па ја „киднапираа“ епизодата. Assassin’s Creed Valhalla, Call of Duty: Black Ops Cold War, PUBG и Overwatch се дел од овој подкаст.

Плус ако се сеќавате на Garena, Гораст, Данко, Бобо и Паци во оваа епизода се потсетуваат на минатото.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии