GG ПОДКАСТ S07E01: Рекап на летото

Новата сезона на GG ПОДКАСТ започна оваа недела, веројатно очекувано првата епизода е ретроспектива на летото. Ова значи дека ќе се потсетиме на најважните вести од ова лето. Секако мора да има простор за новите конзоли кои излегуваат оваа година и за најдобрите игри кои излегуваат оваа година.

Ако ве интересира што сè ќе излезе оваа година мора да ја погледнете оваа година. Плус ќе може да дознаете што играле Гораст, Данко, Бобо и Паци ова лето.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии