GG ПОДКАСТ S06E35 – PlayStation 5 EVENT, The Last of Us 2 рецензија, PC GAMING SHOW…

Добра вест за љубителите на конзолата на Sony, PlayStation 5 конечно излезе со малку повеќе информации кои беа тема на овој подкаст, но пред тоа малку Diablo 4, Star Wars: Squadrons и неколку други игри кои беа преставени на PC Gaming Show.

Сепак фокус на епизодата е рецензијата на Last Of Us 2, која може да ја прочитате и на it.mk, но секако овде има повеќе.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии