GG PODKAST S06E30: The Strange Story of Brian Fisher: EP1

IT.mk редакција

во Вести

Вечерва може да ја погледнете новата епизода на GG.mk, а претходно секако може да се потсетите што гледавме минатата недела.

Гостин оваа епизода е Ристе Тутурески од Intetic кој ќе говори за најновата македонска видеоигра Strange Story of Brian Fisher: EP1. Погледнете го интервјуто за издавање на видеоигра, настан кој навистина е реткост за Македонија.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии