GG Подкаст S06E29: Gears Tactics и Assassin’s Creed Valhalla

Мали технички проблеми не ја спречија епизодата која започна со разговор за огромното протекување на податоци за неколку популарни игри. Најголемата жртва на ова протекување е „Last of us 2“, а во епизодата можете да го слушнете размислувањето на Гораст, Данко, Бобо и Паци на оваа тема.

Секако има простор за неколку игри како Gears Tactics и Assassin’s Creed Valhalla. За жал поради технички проблеми гостинот не успеа да се вклучи во епизодата, но ова останува за новата или некоја следна епизода.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии