GG ПОДКАСТ S06E27 – Иван Секованиќ за Code Fu 2020, Кристијан Трајковски за играта Skopje,…

Оваа сезона може да дознаете кои се најдобрите SciFi серии и серии кои се најактуелни во овој период. Дали Frindge, Heroes и Stargate Universe им се допаѓаат на сите во GG или ќе има расправија во епизодата.

Во епизодата има малку простор за видеоигри, но има двајца гости. Најпрво Иван Секановиќ ќе зборува за Code Fu 2020; што е CodeFu и како да се пријавите да учествувате.

Вториот гостин е Кристијан Трајковски од Dark-1, кој зборува за новата видеоигра на Dark-1, „Скопје“. Повеќе за играта ќе дознаете ако го погледнете видеото. Она што веројатно ќе биде поинтересно е дека во моментов веќе е активна првата фаза од ARG. Повеќе податоци за Skopje може да пронајдете на веб-страницата на Dark-1.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии