GG.MK S03E06: Специјални гости Елисавета Нојковска и Мајкл Когелер

Дејан Соколоски

во гејминг, ИТ.МК

Најновата епизода на GG.MK има не еден, туку двајца гости. Специјална причина за гостувањата е враќањето на конференцијата Microsoft Визија. Како дополнување на овој настан Гораст имаше интервју со претставникот на Microsoft за регионот, Мајкл Колгер.

Што се однесува за игрите, сепак имаше доволно простор да се дискутира за неколку игри. Со Dishonored 2 и Watch Dogs 2 епизодата беше во знакот на продолженијата на големите хитови…

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии