GG.MK S03E05 = Актуелни игри + HTC Vive + Playstation 4 Pro – Гораст

Данко, Бобо и Паци, овојпат без Гораст презентираа куп игри и хардвер. Warframe, Mass Effect: Andromeda и новата Tyranny се дел од игрите кои може да ги видите и да добиете повеќе информации за нив од страна на страстните гејмери кои го водат GG.mk. Дополнително, епизодата имаше и презентација на хардвер: Nintendo Classic, HTC Vive и PlayStation4 Pro. Оваа епизода GG.MK во живо се вклучија и со репрезентацијата на Magic the Gathering која се подготвува за Гранд При Ротердам.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии