GG.mk S02E03: Kои се најдобрите босови… ever!?

Кој е најдобриот лош и голем бос со кого сте ги имале најдобрите битки? Дечките од GG.mk ги разгледуваa сите најинтересните антагонисти кои ги сретнале во видеогрите, што беше интересна дискусија бидејќи ќе дознаете за фантастични битки и ќе ви дадат идеја за која игра да ја играте следна. Беа рецензирани и Undertale, SWTOR Knights of the Fallen Empire и Witcher 3 – Hearts of Stone.

Disclaimer: IT.com.mk е медиумски партнер на GG.mk бидејќи веруваме дека гејмингот е добро хоби, и се почестo одличен е-спорт.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии