GG.mk S01E32: Возењето пајтон е спас за Assassin’s Creed

Ubisof штанца верзии на Assasin’s Creed како да е крај на светот, или само на нивниот измислен универзум. Овојпат се работи за новата Syndicate која според GG.mk, е уште една нејасна игра. Но, се надеваат дека ќе биде добра игра, бидејќи Assasin’s Creed треба да опстане како франшиза, предводена од нов тим, но засега франшизата останува репетитивна и неиновативна. Но, ако не ви се допаѓа оваа игра, има многу други. Во 32-та епизода на емисијата за игри GG.mk се спомнаа и рецензиираа Total War: Arena, nvisible Inc., Path Of Exile Awakening, и многу други интересни гејминг новости.

Disclaimer: IT.com.mk е медиумски партнер на GG.mk бидејќи веруваме дека гејмингот е добро хоби и одличен е-спорт.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии