3 коментари на “Gap се врати на старото логo по кориснички бунт на друштвените мрежи

  1. Нема да ме зачуди да се работи за некој маркетиншки трик како на Pizza Hut, кога почнаа да се објавуваат приказни дека ќе се преименуваат во Pasta Hut…Излегуваа и фотографии и статии во познати весници, и на крај ланецот на ресторани си остана со истото име ( http://www.pizzahut.com/ )ама доби огромна медиумска застапеност без да даде цент :)

  2. И со ново и со старо лого, нивните производи сеуште ке ги произведуваат 11 годишни деца во sweatshops низ Југоисточна Азија.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии