Galaxy Note 8 дојде во рацете на iFixit

Дејан Соколоски

во Мобилни

Огромниот Galaxy Note 8 уред дојде во рацете на iFixit. Секако, веќе очекувате дека го расклопија и пронајдоа куп интересен хардвер. Она што е интересно се можностите за сервисирање на уредот. Речиси секои од поважните делови се модуларни и може да се заменат.

iFixit му даде оценка 4 од 10, единствената причина за ниската оценка е количеството на лепак искористено во уредот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии