Funnel hacking со Гент Мехмети #комкаст​ 102

Гостин на оваа епизода на Дарко Булдиоски во 102-то издание на поткастот Комкаст му е Гент Мехмети. Тема на „епизодата“ е маркетинг инка или marketing funnel и секако прилагодување за организирање на успешни „funnel“ кампањи. Гент Мехмети е B2B Copywriter & Marketing Consultant и Head Of Marketing во LEORON Institute.

Поткастот е супер интересен за сите кои работат маркетинг, но нивото на дискусија и објаснување е доволно едноставно за да биде разбирлива и интересна за сите.


#Комкаст e видео подкаст за технологија, маркетинг и нови медиуми со Дарко Булдиоски од NewMedia MK.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии