ИТ настан: Хаклабот КИКА организира Front-end средба #10

Хаклабот КИКА на 14 јуни ќе ја одржи десеттата Front-end-средба со тема User Experience design и React. Презентери на средбата ќе бидат дизајнерката Викторија Бачварова и девелоперот Кристијан Ристовски. Викторија ќе говори за новата алатка од Adobe, Experience Design, софтвер наменет за User Experience Design; додека Кристијан ќе говори за стилизирање на елементи на React со JavaScript.

Настанот започнува во 19:00 часот, а веќе е започнат и изборот на говорници за следната единаесетта Front-end-средба.

front-end-meetup-10

 

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии