Foursquare има над 6 милиони корисници

Тоа што е интересно е што Foursquare се користи во сите земји на светот. Foursquare е најпопуларен сервис за споделување локација во Македонија (можеби и единствен во .мк). Последната земја од каде се чекирал Foursquare корисник е Северна Кореја.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии