Foot Locker лансираше Wikipedia за патики

Sneakerpedia овозможува споделување на слики и детални информации, како што се  модел, тип, материјал, година на производство и боја. Корисниците исто така може да коментираат, да споделуваат лични искуства, како и да комуницираат меѓу себе.

Foot Locker, еден од најголемите препродавачи на патики во светот, со овој проект ќе успее на едно место да ги собере сите љубители и колекционери на патики, и со тоа  да го зголеми својот кредибилитет. Интересно е и тоа што присуството на Foot Locker на овој сајт е скоро и незабележливо. Sneakerpedia нема да служи за препродавање на патики, ниту пак за прикажување на модели кои треба допрва да излезат.

Sneakerpedia Trailer HD from Blac Ionica on Vimeo.

1 коментар на “Foot Locker лансираше Wikipedia за патики

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии