Focals by North се првите пристојни паметни очила

Дејан Соколоски

во Вести

Досега сме виделе повеќе обиди за креирање на паметни очила. За жал со најголем дел од очилата нема да може да излезете на улица без луѓето чудно да ве гледаат. Сѐ до Focals од North. Компанијата претстави очила со ограничена функционалност, но со пристоен дизајн.

1 коментар на “Focals by North се првите пристојни паметни очила

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии