Flickr Photo Book ги претвори дигиталните фотографии во вистински фото-албум со тврди корици

Flickr доби нова интересна функционалност со која, со еден клик и малку едитирање, може да сe направи вистински фото-албум со тврди корици од сите дигитални фотографии кои се закачени на друштвената мрежа. Печатењето на тој албум чини околу 35 долари за 20 страници, или 50 долари за албум со неограничени страници, а, бидејќи сте од Македонија, ќе треба да го почастите и пријателот кој ќе ви го донесе албумот од САД бидејќи Yahoo, сопствениците на Flickr, испорачуваат само во таа земја. Нема ништо на официјалниот пост за дали испраките ќе бидат достапни и во други земји.

[youtube]kMR0SkRvcLY[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии