Flickr ќе ви ги испринта вашите фотографии

Минатиот месец Flickr почна на корисниците од САД да им нуди можност за своите омилени фотографии да ги испринтаат во големина 20х25cm или 50х75cm и да ги закачите на ѕид. Сега таа можност им е достапна на сите корисници глобално.

„Во вистинско време за празниците, навистина сме возбудени да ја прошириме Wall Art услугата на корисниците од целиот свет. ОД денес можете да ги печатите омилените фотографии на платно или во рамка и испратени на било кој било каде“, вели Рејчел Хајт.

Доколку некоја од фотографиите кои ви се допаѓа не е доволно квалитетна за големинита во која сакате да ја испечатите услугата нема да дозволи печатење. Цената за печатење е околу 89 долари за печатење на: 40x50cm платно околу дрвена рамка, односно 109 долари за истата фотографија со рамка. За да го прослават глобалното излегување на услугата, Flickr услугата ја нуди со 40 отсто попуст за време на празниците. Доколку саката да отпечатите некоја од вашите омилени фотографии може да зaпочнете тука.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии