За да ги поврзете профилите треба да дадете дозвола за споделувањe.

„Како и секогаш, вие ја имате контролата за кој ги гледа вашите Flickr слики. Еднаш штом го вклучите Facebook споделувањето, новите постови ќе бидат автоматски пратени на Facebook само кога ќе ги закачите како јавни (или кога ќе ставите слика како јавна).“ вели Flickr сугерирајќи сите корисници кои користат Flickr апликации да се префрлат на оваа опција за споделување.

Сите слики кои се наместени за споделување со пријателите нема да бидат прикажани на Facebook. Исто важи и за Safe филтерот на Flickr сликите, само ако се одбележани сликите како Safe тогаш ќе бидат објавени на Facebook.

Повеќе за Flickr + Facebook ќе најдете во FAQ.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии