Fix it на Microsoft автоматски го поправа Windows

Fix it нуди мени од 27 можни проблеми со операции, ги пребарува грешките, ги проверува надоградбите на Microsoft и потоа може автоматски самиот да ги поправи или го прашува корисникот кои грешки да бидат поправени. Доколку не најде решеие за грешката софтверот праќа детали до корисничката подршка на Microsoft.

Моментално во бета, тест фаза Fix it може да поправи околу 300 проблеми со Windows, но сигурно таа листа ќе се зголеми како што ќе се унапреди софтверот.

Fix it можете да го симнете тука.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии