„Account Manager е прототип кој значително го поедноставува поврзувањето со сајтовите. Тој имплементира нов протогил за веб сајтовите да се интегрираат со прелистувачто, така да можете да се логирате и одлогирате директно од прелистувачот.“ пишува на блогот на Mozilla Labs.

Повеќе информации ќе најдете тука.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии