Firefox додаток за Borg.mk

Firefox покрај барот за адреси има и Search бар. Обично тој Search бар е по зададено поставен на Google, но може да се промени во Wikipedia, Yahoo, Flickr… и сега, благодарение на Наум, Borg.mk.

„Моментално нема search suggestions, иако можев да го имплементирам тоа од Google (не работи како што треба, дава руски сугестии), но за почеток е ок.“

За да го инсталирате пребарувањето само кликнете тука -> Install и променете го пребарувањето во Borg.mk. Така ќе можете полесно и побрзо да пребарувате македонска содржина.

1 коментар на “Firefox додаток за Borg.mk

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии