Firefox 4 Аwesome бар доби инстант преглед на страни додека се пребарува

Оваа може да помогне за брз поглед кон кратки информации како временска температура, акции на берзата или стрип, вели Mozilla Labs.

Моментално Instant Preview додатокот работи со Firefox 4 beta со инсталирање на Lab Kit.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии