Дали некогаш сте се заинтресирале што се случува со вашиот телефон откако ќе го украдат? Благодарение на Cerberus или пак на самиот софтвер што го нуди телефонот, како на пример Find my iPhone на iCloud може да го следите телефонот и откако ќе ви го украдат. Cerberus овозможува малку понапредни опции каде што имате пристап до телефонот и по бришење на меморијата. Ентони ван дер Меер, на кого му беше украден телефонот, решава да ја спакува приказната во краток филм.

Филмот е одличен приказ не само за можностите како може да го пронајдете телефонот, туку и како може да бидеме следени ако некој има доволен пристап до телефонот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии