FellowUp – нов начин за управување со друштвените мрежи

Создавачите на FellowUp стојат зад тоа дека друштвените мрежи треба да овозможат долгорочно одржување, а не само создавање на мрежа на контакти. FellowUp нуди можност за креирање на посебни профили за секој пријател на корисникот, на кој тој ги остава своите забелешки за пријателот, како и потсетници, сугестии кои би се појавиле при секоја следна можност за интеракција со тој пријател.

Приклучувањето на FellowUp се врши многу едноставно, само со внесување на имејл адреса и прифаќање на условите за работа. Идејата на FellowUp е да делува како персонален асистент на корисникот, а со оглед дека мобилната верзија за Аpple производите е веќе готова, а Аndroid е моментално во изработка, личниот асистент наскоро ќе стане многу подостапен.

1 коментар на “FellowUp – нов начин за управување со друштвените мрежи

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии