Facebook воведе коментирање преку мејл

IT.mk редакција

во Веб

{mosimage} Facebook воведе можност да се реплицира на коментарите преку имејл. Кога некој ќе ви искоментира на коментарот, Facebook ќе ви прати мејл по што можете да пратите свој коментар.

„Еден од најлесните начини да бидете постојано во допир со разговорите на Facebook е преку имејл нотификации, што ќе ве информараат за оставените коментари на вашиот пост.“ пишува Facebook на својот блог.

Кога ќе добиете мејл, само кликнете на „Reply“ на мејлот, напишете го коментарот и кликнете „Send“ и вашиот коментар автоматски ќе биде постиран на друштвената мрежа. Доколку не добивате нотификации преку мејл, проверете си во „Аccount Setting“, препорачува Facebook.

{mosimage}Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии