Facebook стигна до 500 милиони корисници

Facebook се приготвува официјално да го објави 500 милионитиот корисник, праќајќи мејл до своите вработени заблагодарувајќи им се за успешната работа и бара од нив да закачат слика со која ќе се заблагодарат на корисниците, пишува AllFacebook. Tоа се додатни сто милиони корисника за само пет месеци.

Од тие 500 милиони, 710.000 се корисници кои живеат во Македонија, од вкупно над 900.000 интернет корисници во земјава.

Толку! Се читаме на мрежата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии