Facebook со поголема контрола врз мобилната приватност

Овие нови контроли ќе бидат достапни во тек на наредните неколку недели за сите 200 милиони Facebook корисници, се вели во блог постот.

Како што може да се види од бројката, скоро половина од Facebook корисниците пристапуваат до мрежата преку мобилните телефони и споделуваат информации. Ова е тренд кој дефинитивно ќе порасне со користењето на мобилниот интернет.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии