Slingshot не е ништо поразлично од популарниот Snapchat, тој е апликација со која се споделуваат фотографии и видеа кои откако ќе бидат видени исчезнуваат. Но, кога е Facebook во прашање, кој има над милијарда поврзани корисници, тогаш е важно корисниците да бидат активни. Slingshot ќе ви ги прикаже споделените фотографии само ако споделите и вие фотографија. Ова значи дека нема да има пасивни корисници, некој кој ја симнал апликацијата и само прима пораки. Ако ви пратат фотографија, вие ќе мора да одговорите со фотографија. Штом ќе се оствари размената, пораките се бришат. За почеток апликацијата ќе биде достапна во САД за корисниците на iPhone и Android.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии