Facebook коментари во реално време

Коментарите во реално време се достапни и за македонските корисници, но без официјална најава на Facebook, се уште не се знае дали е тест. Во секој случај е одлична новина.

Подолу е видео од програмерот Џеси Стеј каде се прикажува како изгледа коментирањето во реално време.

Realtime Facebook Comments test from The Next Web on Vimeo.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии