Facebook ги редизајнира пораките да изгледаат како имејл

Facebook постепено го стартува новиот интерфејс на пораките, кој сега е редизајниран и наликува многу на имејл интерфејс.

Новиот интерфејс е поделен на два дела, пишува Facebook, со најновите пораки на левата страта, а разговорите на десна. Додадени се и фотографии и емотикони, и има опција за пребарување на пораките според корисничкото име или клучен збор. Додадени се и кратенки за тастатури. За нив кликнете alt+Q за PC или Control+Q за Mac.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии