Facebook апликација која кажува кој кога раскинал

Инструкциите се едноставни: од нивната страница се логирате на Facebook, избирате чии врски сакате да ги пратите, и апликацијата ќе ви испрати известување кога било кој од тие статуси ќе се смени. Сега можете да дознаете кога навистина ќе се ослободи некој чија врска е нестабилна, или некој симпатичен „зафатен” што го сретнавте минатата недела.

Апликацијата е направена од Ден Ловенхерц, и мора да признаете дека има барем малку „манијачки” карактер. И покрај тоа, нешто ми вели дека ќе биде екстремно популарна. :)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии