ExplorerXP е брз фајл менаџер за Windows 10

Нека не ве збунува името кое асоцира на сега-прастариот оперативен систем на Microsoft. ExplorerXP е всушност алатка за најновиот оперативен систем, Windows 10. Преку едноставен ретро-инспириран интерфејс ExplorerXP ви дозволува да управувате со најразлични фајлови на вашиот хард диск.

foldersize

Од една појдовна точка имате увид во големините на вашите фолдери кои дополнително можете да ги истражувате преку соодветни јазичиња. Паралелно со ова, можете да преименувате повеќе фајлови од еднаш, да цепите или спојувате фајлови, да отстранувате несакани податоци и многу повеќе. Интерфејсот е доволно флексибилен за да ви дозволида да го прилагодувате и менувате онакако како што најдобро би ви одговарало. Информирајте се повеќе за потенцијалите на оваа бесплатна алатка тука!

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии