Еволуција на мобилниот оперативен систем (инфографик)

Погледнете го инфографикот на [x]cubelabs со Zoom.it, која е интересна интерактивна алатка за прегледување на големи слики без да се изгуби квалитетот. Кликнете за цел екран за подобар преглед.

1 коментар на “Еволуција на мобилниот оперативен систем (инфографик)

  1. Ooooo….. боже!
    Светот не започнува со Андроид.
    И пред него има некој што е стар околу 20 години.
    Епок (предходникот на Симбиан) е еден од првите графични ОСи.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии