Every Ming Matters е сајт за подобро справување со лошото расположение

Како подобро да се справите со стресот, анксиозноста, лошото расположение, и проблемите со спиење? Се чини дека нема едноставен одговор, но поставување на оваа прашање е сосема доволно за да се направи првиот чекор.

Every Ming Matters е британски веб сајт направен од војводите и војвотките од Кембриџ и Сасекс. Се работи за финален продукт од кампања која е замислена да понуди професионален совет за справување со некои, или сите, горе наведени проблеми.

Она што првин би ве советувале е да го одговорите краткиот квиз за подобро да се оцени вашата состојба. По квизот ќе добиете план кој се заснова на вашите одговори. Доколку некои предлози не ви се допаѓаат и сметате дека не се изводливи, ќе можете да ги замените со некои кои се полесно прифатливи за вас.

На располагање имате и бројни, практични совети, како и детали за тоа на што треба да внимавате и како правилно да препознаете одредено растројство. Сево ова се сервира во текстуална или видео форма.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии