Еве неколку идеи за модификација на грдите десктоп куќишта

Генерално освен изборот на хардвер, десктоп компјутерите не оставаат премногу простор за естетика на корисниците и компаниите, освен ако не се Apple. Сепак, креативноста дозволува модификации на куќиштата кои понекогаш се толку детално направени што не оставаат воодушевени. Без разлика дали мотивот зад изгледот на куќиштето е видео игра, омилен карактер или пак нешто сосема друго, следниве куќишта ќе ве остават без зборови и можеби ќе ве мотивираат да го модифицирате куќиштето. Помош и дискусија за модификување на куќиштата има на форумот на IT.com.mk.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии