Епизодата на StarTalk со Стивен Хокинг

Епизодата на StarTalk, шоу на National Geographic, во која гостин беше Стивен Хокинг е бесплатно достапна на YouTube. Каналот ја сподели епизодата во чест и во сеќавање на г. Хокинг. Ова беше финалната епизода од оваа сезона во која Нил Дегрис Тајсон го интервјуира г. Хокинг.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии