Ентузијаст направи бионичка рака од кафематот One Keurig

Еван Бут или Terminal Cornucopia го расклопи апаратот за кафе „Keurig K350/300 2.0 Brewer“ и од деловите создаде бионичка рака.

Креирањето на раката траело околу 200 часа, а целиот процес е скусен и презентиран во ова 5 минутно видео. Надвор од кафематот единствени дополнителни делови се лепак и батерија.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии