Ефикасно и брзо пишување преку телефон со Typewise

Typewise се рекламира како тастатура за паметни телефони која ви дозволува да пишувате побрзо, со до четири пати помалку правописни грешки, 100% приватност, супериорна вештачка интелегенција за самоисправување и ефикасна детекција и прилагодување на повеќе јазици.

Апликацијата е достапна и за iOS и за Android, a од неодамна се има подновено со верзија која воведува освежен интерфејс, подобрени автоматски исправки, како и опција за додатна заштита на вашата приватност преку активирање на офлајн режим на работа.

Отклучување на сите напредни можности, меѓутоа, бара Pro претплата која, на годишно ниво, чини 400 денари.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии