Ефектите од The Walking Dead, четири месеци за тигарот Шива

На љубителите на The Walking Dead, без сомневање веќе им е познато дека најголем дел од ефектите во серијата се дело на одличниот тим за маски. Сепак новата сезона понуди нов предизвик, тигарот Шива кој во целост е компјутерски генериран.  Ако помисливте дека во некоја од сцените тигарот е вистински, тогаш тимот одлично ја завршил својата работа. Во сите сцени тигарот е CGI (Computer Generated Imagery).

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии