Едитирајте слики онлајн со Pixlr

Од левата страна има toolbar кој е подвижен, а од десната има уште три работни прозорчиња. Во горниот дел има навигационо мени на кое може да се најдат сите оние потребни алатки за обработката на вашата фотографија. Има можност за едитирање на фотографии од вашиот компјутер или дирекно од некоја интернет локација. Има многу опции што би било премногу да се опишат во еден текст.

Можеби единствена негативна работа на целиот сајт е изборот на форматот за сочувување на фотографии кој е прилично мал. Како и да е сајтот е една одлична замена за поедноставните зафати кои ги изработуваме во Photoshop или пак одлична замена во случаеви кога не сте во можност да едитирате преку некој програм.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии