Двајт Колинс искористи YouTube видеа за да и помогне на својата ќерка

Либерти Колинс е родена со ретка состојба, билатерална микрофталмија. Од самото раѓање едно од очите на Либерти беше 40% помало од другото. Поради ова, од најрана возраст морала да користи простетичко помагало. Нејзиниот татко, Двајт Колинс, по неколку непријатни искуства се одлучи самиот, со помош на YouTube видеа да га направи најдоброто око за Либерти.

Остатокот од нивната приказна може да го дознаете ако го погледнете видеото.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии