Dropbox за Android доби табови за мултимедијална содржина

Dropbox денес ја надгради својата Android апликација со тоа што стави поголем акцент на мултимедијалната содржина. Оваа надградба доаѓа само еден ден откако ја претставија својата нова галерија, а од последните неколку ажурирања може да се забележи дека посветуваат големо внимание на споделувањето на фотографии.

Истите промени наскоро ќе пристигнат и за iOS платформата, додека се уште нема никакви информации за Dropbox за Windows Phone.

Промените во Dropbox 2.2 зa Android се:

  • Воведување на јазичето за фотографии преку кое може да се пристапи до видео и фото содржината.
  • Прикачувањата се преместени во менито во прелистувањето на датотеките.
  • И еден куп поправки во позадината со цел подобро функционирање на Dropbox.

Dropbox можете да го преземете од Google Play маркетот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии