Дознајте што зборуваат луѓето на интернет

IT.mk редакција

во Совети

{mosimage}Omgili Stream е единствениот сервис кој во реално време ви ги прикажува најновите дискусии на интернетот. Едноставно пишувате некој клучен збор или фрази и притискате на копчето Stream. Секоја дискусија поврзана со клучните зборови ви се покажуваат на страницава. Omgili Stream сервисот ви дава реални фидови од моментални дискусии кои се случуваат низ илјадници форуми и други платформи за онлајн дискусии

Резултатите и истакнување на податоците се добиени од "crawlers" на истоимениот сервис во реално време (live stream).

Доколку ве интересира што моментално се зборува по форуми за iPhone, пишувате iPhone и ги гледате резултатите во реално време.. и ќе приметите дека страницата самата си се освежува за ново-дојдени дискусии.

Јас на пример, пребарував за нови сигурносни закани и дупки:

{mosimage}Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии