Дознајте кога некоја телевизиска серија станува здодевна со TV Chart

Телевизиските серии знаат да се развлечат низ многу сезони. Кога ќе се земе таквото патешествие во предвид, повеќе од јасно е дека не може сè да оди во најдобар ред. Многу серии почнуваат со јаки и впечатливи сезони, но подоцна ја менуваат нивната оригинална визија, потпаѓаат на притисокот од креативни компромисии и, како директен резултат, епизодите страдаат, стануваат здодевни, предвидливи и на чекор од заборавот.

TV Chart е веб сајт кој визуелно ви покажува каде точно се наоѓа таквиот клучен момент. Едноставно напишете го името на телевизиската серија и ќе добиете целосен преглед и IMDb оценки за секоја епизода од секоја сезона. Game of Thrones е одличен пример за ова и јасно се види како од 67 епизода, гледачите стануваат видно незадоволни од оваа децениски феноменалната форма на забава.

На располагање имате и засебен преглед за секоја сезона, а за подобар визуелен увид, можете да си играте со три опции, како трендови, според бои, или Y скалата. Доколку застанете со стрелката на некоја точка, ќе можете да го прочитате името на епизодата и оценката која е извлечена од IMDb.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии