Дознајте како и колку влијаете на околината со Giki Zero

Giki Zero е веб сајт со едноставен и модерен копцепт чија ултимативна цел е да ви постави неколку прашања и да направи идивидуална проценка за вашето влијание врз природата.

За секој чекој, проценката се заснова во зависност од тоа колку се решенијата ефикасни и едноставни за правење. Креативно се нудат алтернативни решенија и предлози за донесување одредени промени во вашиот живот, како на пример, користење сапун наместо гел за капење.

Кога ќе се земе се во предвид, Giki Zero е интересен сајт кој може да открие неочекувани работи за вас и за отпечатокот кој го оставате врз природата. Единствено нешто што не нѝ се допадна е тоа што се бара регистрација и создавање акаунт пред да почне да се одговара на прашањата.

Giki - Making it easy to live sustainably

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии